Ma'a e teu ai le malosi

Faatasi ai ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo malosiaga faʻafouina, o le teuina o le malosi o le a sili atu le taua i le lumanaʻi malosi.I le lumanaʻi, matou te faʻamoemoe o le teuina o le malosi o le a faʻaaogaina lautele ma faasolosolo malie ona faʻatau pisinisi ma tetele.

O le alamanuia photovoltaic, o se vaega taua o le fanua fou malosi, ua maua foi le gauai mo ana fofo teuina malosi.Faatasi ai ma i latou, o le ituaiga maa o se tasi lea o sootaga autu i le teuina o le malosi o loʻo iai nei.Himzen o le a faʻaalia nisi o ituaiga maa masani ma a latou talosaga i le teuina o le malosi PV.

Muamua, o maa ta'ita'i-acid, lea o lo'o fa'aaogaina tele i le taimi nei ituaiga maa.Ona o lona tau maualalo, faigofie le tausiga, ma le maualuga o le malosi, o maa taʻitaʻi-acid ua faʻaaogaina lautele i le tele o faiga faʻapipiʻi PV laiti ma feololo.Ae ui i lea, o lona gafatia ma le umi o le ola e fai si pupuu ma e sui soo, e le talafeagai ai mo le tele o vaifofo e teu ai le malosi.

Scalable-Fafo-Malosi-Teuga-Piga1

Lona lua, o maa Li-ion, o se sui o ituaiga fou o maa, e iai le lautele o le atinaʻeina o faʻamoemoega i le tulaga o le teuina o le malosi.O maa Li-ion e mafai ona maua ai le maualuga o le malosi ma le umi o le ola, faʻafeiloaʻi manaʻoga o faiga faʻapipiʻi malosi tele.E le gata i lea, o maa Li-ion o loʻo i ai le faʻaleleia lelei ma le faʻaaogaina o uiga, lea e mafai ona faʻaleleia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le malosi o le photovoltaic ma faʻamalosia ai le gaosiga o le eletise e sili atu ona mautu ma faʻatuatuaina.

E le gata i lea, o loʻo i ai ituaiga maa e pei o maa sodium ion ma maa lithium titanate.E ui lava o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei e laʻititi lava, e iai foʻi lo latou gafatia tele mo le faʻaogaina i le lumanaʻi photovoltaic energy storage systems ona o le maualuga o le malosi, taugofie, ma isi uiga.

Himzen e tuʻuina atu ituaiga eseese o faiga e teu ai le malosi e faʻavae i luga o le faʻamalosia o maketi ma manaʻoga o tagata faʻatau, lea e mafai ona tuʻuina atu ai i tagata faʻatau auaunaga e sili atu ona talafeagai.

O tekinolosi e teu ai le malosi i le lumanaʻi o le a maua ai e tagata le mama, sili atu ona faʻatuatuaina, ma lelei le tuʻuina atu o le malosi e faʻavae i luga o le faʻaauauina o mea fou ma atinaʻe, fesoasoani i le atinaʻe gafataulimaina o le lalolagi ma le puipuiga o le siosiomaga.


Taimi meli: Me-08-2023